Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00€ 0
Katso video

Kaikkeuden tervehdys

Kaikkeuden tervehdys sinulle. Upeaa, että olet täällä. Minä olen Mrs. Sorne, Sornen kaikkeus ja ohjaan sinua täällä salaisessa yhteyspaikassa, jonka apujoukkoni on kehittänyt bittiavaruuteen. Kuten videossa kerroin, sisältö yhteyspaikassamme tulee kasvamaan jatkuvasti, joten pidä tätä silmällä, että saat kaikki uudet tarinat ja sisällöt käyttöösi. Ne auttavat sinua valmistautumaan, oppimaan ja poisoppimaan, sekä osallistumaan mysteerien selvittämiseen ja sen kautta Sornen pelastamiseen.

Oletko jo lukenut saamasi kirjasen, mihin tuntematon voima oli jo vaikuttanut? Jos, niin olethan löytänyt kaikki viestini ja toiminut niiden mukaisesti?

Mikäli et ole, ensimmäinen tehtäväsi on nyt lukea ja/tai kuunnella Esronin tarinan ensimmäinen osa ja katsella videoita. Pääset hyvin alkuun valmistautumisessasi ja saat hyvän käsityksen Sornen tilanteesta. Jos käytät mieluiten silmiäsi, voit lukea Esronin tarinan kirjasen avulla tai sitten täällä alustalla omalla telepatiayhteyslaitteellasi. Mikäli opit korviesi avulla parhaiten, kuuntele tarina minun lukemanani. Mikäli haluat syventää asian ymmärrystä, kuuntele tarinaa musiikin kera.

Tutustu myös Esronin ja muiden osallisten esittelyihin, voit oppia jotain uutta ja yllättävää. Jos haluat tietää lisää, klikkaa sisään sukella syvemmälle Sorneen - kohdassa. Olen koonnut sinne lisää tarinoita, joita tuntematon voima ei halunnut sinun lukevan kirjasesta. voit tehdä sitä yhteyspaikassa myös kuuntelemalla ja katselemalla.

Kun löydät kirjasen välistä tyhjän paperin, tehtävänäsi on saada sen viesti selville. Muista, että sen yrittäminen on viisasta tehdä aikuisen seurassa. Löydät pian lisätietoa mysteerisivulta. Myöhemmin mysteerisivulle tulee paikka, mihin paljastettu viesti asetetaan ja näin sinulle aukeaa seuraava tehtävä, jolla autat Sornea selviämään.

Tutustu kaikkeen yhteyssivustolla, ja kuten sanoin, tämä paikka on eläväinen, se kasvaa nopeasti kuin onnenhipsut Onnenniityllä.

Kirjoita alle kirjautumistiedot, mitkä teit tilauksen yhteydessä ja sinut siirretään sornekaisten voimalla yhteyssivustolle. Muistathan käyttää nauruvoimaasi yhteyden parantamiseen.

Huom. Jatkossa voit kirjautua sornetarinat.fi etusivun kautta, kohdassa kirjaudu.

Kaikkeudella,
Mrs. Sorne
Sornen kaikkeus

Siirry ylös