Skip to content Skip to footer

Esron, ensimmäinen haaste – lasten ja nuorten fantasiakirja

49,90

Lasten ja nuorten fantasiakirja – Esron, ensimmäinen haaste – kirjana sekä monimediaisena toteutuksena verkossa, josta löytyy tarina verkkokirjana ja äänikirjana sekä alati lisääntyviä tarinoita, videoita, tehtäviä ja äänitteitä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SOR1001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Product ID: 18455

Kuvaus

Kirjan takakansi:

Metsän siimeksessä, kultaisten linjojen risteyskohdassa seisoo käärmeenpäältä näyttävä iso kivi. Se istutettiin salaisuuksien päälle tuhansia vuosia sitten ja on siitä lähtien toteuttanut erityistä tehtäväänsä. Toiset näkevät tavallisen sammaloituneen kiven, mutta maailmojen välillä matkaaville se on yksi siirtymäpaikoista vastakkaiseen maailmaan, Sorneen. Siirtyminen on luvanvaraista ja vaarallista. Ensikertalaisen tulee olla täysin valmisteltu ja valmistautunut. Näitä ohjeita uhmaavat joutuvat kärsimään seuraamuksista.

Kaikkeudella,
Mrs. Sorne

 

Pitelemättömänä ja oman tiensä kulkijana tunnettu Esron päättää paljastaa salamyhkäisen äitinsä salaisuudet, jotta saisi luvan osallistua yöparkour-kisoihin ja näyttää taitonsa epäilijöilleen. Salaisuudet johdattavat Esronin Sorneen ja suorittamaan vaarallista tehtävää, jonka panoksina ovat äidin pelastuminen ja kisoihin osallistuminen. Esronille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin löytää erilaisuutensa voima, poisoppia huonot tapansa ja valmistautua taistelemaan aikaa, ansoja ja armottomia otuksia vastaan.

Ostaessasi pääsyn monimediaiseen toteutukseen verkossa, saat:
  • Painetun, pehmeäkantisen kirjan Esron, ensimmäinen haaste, ja sen sisään piilotetut lisäviestit.
  • Pääset monimediaisessa verkkototeutuksessa lukemaan Esronin ensimmäisen tarinan koneelta tai kännykältä.
  • Pääset kuuntelemaan tarinan äänikirjana koneelta tai kännykältä.
  • Voit kuluttaa, lukea tai kuunnella tarinaa musiikin kanssa tai ilman.
  • Voit katsella tarinasta tehtyjä videoita.
  • Voit lukea alati lisääntyviä lyhyitä tarinoita Sornesta.
  • Voit tutustua tarinan henkilöihin yksityiskohtaisemmin ja saada tietoosi salaisuuksia.
  • Saat ensimmäisen kirjan luettuasi haasteen, tehtävän, jossa autat Esronia selvittämään Sornen mysteeriä. Tämän avulla Esronin tarinan toinen osa muodostuu ja pääset osaksi sitä.

Huomioi, että Sornen maailman verkkototeutus kehittyy ja saa lisää sisältöä jatkuvasti. Voit myös toivoa lisää tietynlaista sisältöä.